6. marraskuuta 2012

Auttamisen ilosta, ja vähän koiristakin


"Jokainen pakkaskuukausi on viipurilaisille löytökoirille selviytymistä kylmissä, kosteissa olosuhteissa - ja joka talvi koiria myös kuolee kylmyyteen. Tämän vuoksi pyrimme jälleen toimittamaan Viipuriin reilusti uusia koppeja - tavoitteenamme on saada tilattua 20 lämpöeristettyä koppia koirille." (Viipurin Koirat ry:n nettisivu)

Kun luin Viipurin Koirat ry:n sivulta koppikampanjasta, jonka avulla yhdistys pyrkii parantamaan kodittomien koirien elämää Viipurilaisella tarhalla, en voinut olla toimimatta. Ajattelin, että olisi hienoa saada myös ystäväni mukaan kampanjaan. Kyselinkin Facebookissa saisimmeko kasaan kymmenen hengen porukan, josta jokainen lahjoittaisi kampanjaan 20 euroa. Näin saisimme yhdessä kerättyä 200 euroa, jonka yksi koppi suunnilleen maksaa. 

Tiedättekö kuinka kävi? Mukaan ilmoittautui yli 10 ystävääni ja jokainen heistä lupasi käydä tekemässä lahjoituksen joko samalta istumalta tai hieman myöhemmin. Heidän lisäkseen muutama ilmoitti, että saattaa osallistua, mikäli rahatilanne on suotuisa. Eli sain kuin sainkin kerättyä kasaan koppiporukan, jonka ansiosta Viipuriin koiratarhalle saadaan ainakin yksi kestävä ja laadukas koppi. Jos kaikki ehkä-osallistujat vielä osallistuvat, mahtanee meillä olla kerättynä varat jo toisen kopin seiniinkin.

Oli hienoa kuulla kuinka hyvä mieli ihmisille tuli, kun he saivat osallistua kampanjaan. Olipa kuinka kliseisesti sanottu, niin auttamisen ilo on yksi parhaimpia iloja.

Kiitos ystävät! Ihanaa, että vastasitte pyyntööni. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti